Spyor och Grattis Anna!

Nu har vi kikat lite på melodifestivalen, glömde att det gick idag och hade massa annat för oss, så när Magnus kom på att det var så var det typ sista låten som kördes=)

Elton vart jätteledsen när han låg och sov så han fick komma upp, grät helt hysteriskt och kräktes ner mig och halva vardagsrummet... tack för den!

Så ja, nu har väl kanske helvetes-sjukan kommit på besök till oss, hoppas den inte blir långdragen bara. Och Elton som skulle skolas in på dagis på måndag, nu känns ju som om det inte kommer bli av.

Vill även passa på att Gratulera Anna Bergendahl som gick direkt vidare till Globen i Melodifestivalen! Hon är ju från våran stad så då blir man lite extra mallig! Go Anna, Go Anna!

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:6oCixqxqWYq8pM:http://www.tv4.se/polopoly_fs/1.642222.1222266767!image/902425807.jpg_gen/derivatives/w450/902425807.jpg

 

Imorrn har även jag och Louise bokat biljetter för att gå och se Farsan på bio, men nu får vi ju helt enkelt se hur lilleman kommer må imorrn. Trist att det ska hända någonting sånthär just när man planerat in saker, men det är ju inte direkt ovanligt när det gäller mig.

 


Kommentarer :

#1: Ewe

Stackars Elton, hoppas han mår bättre idag! Ha en fin dag! <3

skriven
#2: SoffiZ-Oliwers mamma

Heja ANNA:)

skriven

Kommentera inlägget här :