Billig shoppping idag!

Idag var jag på stan med min mamma, vi gick runt och letade kläder till henne men slutade med att jag köpte mig 2 tröjor på MQ.
Efter stan åkte vi hem till min mamma där jag tränade på crosstrainern, dock orkade jag bara med en kvart då vi sprungit runt på stan precis innan, men bättre än inget kan jag tycka!

När jag hade hämtat barnen på dagis for vi till BVC och sprutan vart godkänd!

På vägen hem från mamma så handlade jag lite oxå, stannade till på Willys och fyndade lite gröt där, då de såldes för 25kr/paketet. Dock fanns det bara 6månaders och 8 månaders gröt men Elton struntar ju i om det är 8månadersgröt som han får äta :)

När vi sen kom hem så hade min vinst som jag vann hos Eva kommit, ett par skitsnygga NovaStar byxor åt Novisen valde jag!!


Novas Nya byxor samt mina 2 tröjor som jag köpte, men den med långa ärmar ska jag ner och byta till en mindre storlek imorrn, för den var väldigt stor i storleken.

Denna shopping kostade mig hela 0kr, jag hade ju kvar presentkort sen i julas, och har fortfarande 105kr kvar på kortet!   Det är bra shopping de!

Vad har ni andra gjort idag?

Kommentarer :

#1: Amanda

Prima shopping! mera sånt! :)

Byxorna till Nova är kanonfina. Ludwig har ett par likadana. Mycket väl använda här hemma vill jag lova!

skriven
#2: Carolina

Härligt med så billig shopping ;-) kram

skriven
#3: Mamma Russin

fin fin shopping..:)en kvart är rätt jobbigt det med på crossen.. och som du sa, bättre än inget..:) jag längtar tills vi får hem vår cross igen..kram

skriven
#4: Amanda

Det har du tänkt ut bra. :)Ludwig kräks och är dålig i magen så här är det nog magsjuka på g. Jag känner själv hur det kör i magen men än så länge har jag lyckats övertyga mig själv om att det är inbillning. :P Vi får se var det leder.

skriven
#5: Kaj ♥

Nice med presentkort :)

skriven
#6: Lena

Hej! Det är bara bra med mig. Har ju fått jobb igen. Sj då???Ja tragiska männsikor finns det. fattar inte hur en sån liten grej egentligen kunde bli så stor. men lite kul har d vart också...hon e visst jätte arg nu...

skriven
#7: tezza

härlig dag du haft :)

skriven
#8: Beatríce Bäckstrand

Härligt med vinster & presentkort!

Jättefina kläder! :)

skriven
#9: Johanna

i mina ögon så är det inte en optimal start, jag kan inte se vitsen med att barn ska äta sötsaker och likande. men som sagt, det som är bra i mina ögon är inte det i dina och tvärtom. man gör sina egna val.

skriven

Kommentera inlägget här :