Hej Hopp


Vårat jul-träd!

Vilken kväll och natt det har varit, Elton var hysterisk igårkväll och vägrade somna, tror inte han somnade förens klockan var 21.... anledningen var Sopbilen. Han är besatt av sopbilen och slänga sopor... och när han såg att grannens soptunnor stod ute vid gatan så fattade han väl att det var dags igen. Så han grät och skrek efter sopbilen hela kvällen igår, var även vaken några gånger inatt och grät efter den... stackars unge:(

Imorse gick det bra att åka iväg, vi kan ju inte ha handbromsen i under natten då den fryser fast... så det sitter en grej under bakdäcket istället så man får backa upp bilen lite och sen dra ut grejjen... och det gick bra imorse.
Ikväll skulle Magnus kompis H komma förbi, de ska tydligen påbörja arbetet med Jeepen... ME SO FUCKING HAPPY!

Har även en till rolig grej att berätta, men får vänta tills jag får klartecken från Sambon, detta kommer verkligen förändra vårat liv! Och NEJ vi ska inte ha barn igen.

Ska dricka en kopp kaffe strax och sedan åka och hämta barnen, har varit skönt att vara själv hemma några timmar, men samtidigt har jag saknat dem grymt mkt. Man blir ju så van att det alltid är livat här hemma!


Även imorgon kommer barnen få vara på dagis ett tag, jag ska på anställningintervju och sen ska Anja komma hit och kolla på Mammajackan som jag hade när jag väntade Elton, hoppas hon köper den nu så jag blir av med den:)

Måste fota och lägga ut annons på bilbarnstolen  som står i garaget också, onödigt att behålla sånt som vi inte använder eller kommer använda igen tycker jag.


Ha en fin dag!

Kommentarer :

#1: TUMADRE -

Tack för din röst! :-)

Tycker definitivt att du också ska delta, för konkurrensen är nog inte så himla orättvis, då det är en jury som väljer ut 5 vinnare av 40 finalister. Tänk vad skoj det skulle vara om både du och jag vann resan :-DKram!

skriven
#2: KAJ ♥

Undrar vad det kan vara för grej, spännande ;)

skriven

Kommentera inlägget här :