En dag på Tropicariumet!

Eftersom alla i familjen var hemma idag så planerades en liten resa in, vi skulle nämligen åka till Tropicariumet på Kolmården, och vi berättade inget mer för barnen än att vi skulle på utflykt!
Vi packade med oss lite smörgåsar och dricka och åkte iväg vid halv 10 ca.

Strax efter 12 var vi klara, för barnen räcker det med drygt en timme där inne, Nova var rädd i början och frågade direkt när vi skulle hem igen:)
Inne hos aporna var det roligast nästan tyckte jag, är själv lite rädd för de små men bara en gång satt en apa på min rygg, fast jag trodde det var Magnus som kliade mig ryggen, tokigt!


Magnus fick en ny kompis!


Våran vagn gillades!


Sötaste apan!


Vacker!


Barnen:) Inte det enklaste att fota barnen tillsammans....

Till och med aporna gillade Willvin=)

Vacker orm!

Tog många många bilder, som kanske kommer dyka upp i senare inlägg, men här har ni ett par!
Var en perfekt dag att åka dit för vi var ca 5 familjer där bara, så var väldigt lugnt och skönt!

Kom även på att ag ösnkar mig pengar i födelsedagspresent då jag vill köpa mig ett nytt objektiv till kameran, älskar att fota med den och den tar ju superbilder, men jag vet att den kan mer med anant objektiv, så det är vad jag kommer samla till!

På vägen hem ringde vi och kollade om mormor var hemma, så det blev kaffe/te och mackor hos henne innan vi vid halv3 tiden åkte hemåt!

Hörs senare!

Kommentarer :

#1: Madde

Mysigt. :)

skriven
#2: tezza

mysigt o åka iväg sådär :)

skriven
#3: Petra

Haha - men ååååh vilka fina bilder - och Tropicarium är ju så mysigt =)Men jag vet ju att du fått nog av tandläkare för i år =) - men tur att penicillinet hjälpte dig - jag tyckte det var lite konstigt att du inte fick recept på en gång när du var där - för det fick jag när jag drog en visdomstand - då sa de direkt att om det är en infektion så kan den sprida sig när man drar tanden =)Kram

skriven

Kommentera inlägget här :