Det rullar på!

Här går veckorna undan, ena dagen börja pappaveckan och barnen åker, och så rätt som det är så är dem hemma hos mig igen! Veckorna nu går så fruktansvärt fort så man hinner knappast med längre!
 
Nova kom till mig redan igår kväll då hon på em ringde mig och grät och saknade mamma en massa. Och såklart fick hon komma hit då jag inte jobbade kväll.
Idag har jag jobbat nästan hela dagen sedan hämtade jag Nova först, vi åke hem och hämtade badkläderna och handdukar och sedan Elton och sen drog vi till en insjö och barnen badade!
 
 
 
Jag har nu ett bra tag letat efter solglasögon åt mig själv, men inte hittat något alls som föll mig i smaken. Så idag när jag jobbade och var på Coop och hade Inköp så hittade jag dem perfekta brillorna, 99kr, som hittat!
 
Resten av veckan har mkt att bjuda på, min lillebror tar studenten på fredag och det ska såklart firas en massa! Nova har även skolavslutning på torsdag kväll och då blir det avslutning på träffen för hennes klass, shit efter sommaren börjar min lilla snurpa 1a klass!
 
Imorse på skolan!
 
Ja mer då, ska baka en massa dumlekakor tills fredag och min brors student, beställa hem lite vegetabiliska oljor och lite annat smått och gott från min lärare Lena så jag kan börja koka en massa igen! 
 
Och nästa vecka börjar mitt sommarschema på jobbet, 8 veckor framöver ska jag jobba heltid, med enbart 3 kvällar på hela sommaren!
 
Och direkt när schemat är slut så drar jag och ungarna till Öland och spenderar en hel vecka där, så nu hoppas vi på fint väder så vi får njuta en massa och bada och sola!
 
Tjingeling!
 
 
 
 
Taggar: Nova, Sommar, Öland;

Kommentarer :

#1: Marlene

Då kanske vi ses på Öland? Jag är där från 12-13 Juli ungefär :-)

skriven

Kommentera inlägget här :