När man blir sådär osäker.

Imorgon ska jag åka upp till Sthlm efter att barnen är lämnade på dagis och skola. Jag har ju sökt en utbildning på Nackademin och hoppas ju innerligt att komma in på den, trots att jag aldrig haft riktig pluggskalle så vill jag gå denna utbildning väldigt gärna!
Så imorgon är det antagningsprov som gäller och så ska jag upp ytterligare en gång längre fram för att göra prov i svenskaB då jag inte hade betyg i det från gymnasiet.
 
Känner mig dock väldigt nervös över allt detta och vet varken ut eller in. Antagningsprovet består av 2 delar, ett skriftligt och ett muntligt. Det skriftliga är jag inte nervös över men det muntliga känns ju lite sådär... jag och att stå och prata inför folk är inte det enklaste..... får hoppas stämmningen kommer att vara bra och inte för stel för då går allt mkt enklare!
 
Sen är det ju detta med ekonomin också. Kommer jag ens ha råd att plugga i sthlm igen? Denna gång är jag ju ensamstående och jag kommer ju inte alls kunna jobba i samma utsträckning som nu om jag ska spendera några dagar i veckan på skolan.... eller så får jag slita ut mig rejält och försöka fixa skolan samtidigt som jag ska jobba för att slippa ta lånedelen?
 
Ja det är många tankar i min skalle men jag hoppas iaf jag får sova lite inatt!
 
 
 
Taggar: Nackademin, Självinsikt, Utbildning;

Kommentarer :

#1: Tezza

Jag tror på dig och jag vet att du klarar av mer än vad du tror själv! Jag vet känslan att stå där och prata men din underbara personlighet lyser igenom! Du kommer klara detta! Jag vet det! Massa kramar<3

skriven
#2: Life of Johanna

Förstår det är mycket tankar i ditt huvud ikväll. Ta en sak i taget. Fokusera på intagningen. Sedan när beskedet kommit så tar du ställning till hur du vill göra. Man klarar mer än man tror och är det något du verkligen vill göra skall du satsa, det är värt det och leva lite snålt ett tag för att få göra de man vill :)

skriven

Kommentera inlägget här :