Äntligen jullov!

Idag var sista dagen i skolan innan jullovet börjar. Om det inte vore för operationen av handen så hade jag förmodligen jobbat hela långa julen, är faktiskt lite ledsen för att jag inte kan göra det då det igentligen är bästa årstiden någonsin att jobba på, att kunna sitta ner och prata och mysa med dem gamla och få rå om dem.
Men nu får jag istället lägga all tid detta jullov på mina barn då jag valt att ha dem lediga fram till den 7e januari då jag börjar skolan igen.
 
Dock får dem vara hos sin pappa emellanåt när han är ledig.

Och från det ena till det andra, har idag även tagit lite andra beslut.... blivit sjukt ledsen... förbannad... ja you name it.
Vad det igentligen handlat om vill jag inte riktigt gå in på då det är mellan barnens pappa och mig men nu ska barnbidraget delas upp lika mellan oss, likaså alla utgifter/kostnader för barnen.... får väl se hur det kommer gå.
 
Jaja vem fasiken har sagt att livet är enkelt igentligen, och speciellt efter en separation där han fått behålla i princip hela hushållet (då jag inte orkade tjaffsa om allt) medans jag köpt allt begagnat och försöker starta mig ett fungerande liv. Och så att börja plugga.... som igentligen blev lite dyrare än jag tänkt från början......


Ja vi får väl se hur allt blir.  Känner innerst inne en jäkla stress över allt som varit den senaste tiden så ett jullov nu då jag får vila upp mig ordentligt är välbehövligt.
 
Har även en liten To-Do list över detta jullov.... sånt man aldrig hinner med annars.
 
  • Läsa ut en hel bok
  • Rensa bägge barnens garderober så det blir ordning och reda och allt som är för litet plockas undan och säljs/ges bort.
Imorgon börjar jag och barnen dagen genom att äta frukost på dagis tillsammans, mysigt!
 
 
♥Dess två, det är er jag lever för och jag ska kämpa, fan så bra vi ska få det när jag är färdigutbildad om 1år ♥
 
 
 

Kommentarer :

#1: isabella

Hej. Jag har en utav de största bloggarna på disciplin.se , Där skriver jag mycket om träning, dans och om min vardag. Kika gärna in :)
Http://bellastansert.disciplin.se

skriven

Kommentera inlägget här :