Den där handen.

Handen mår nu bättre, igår när mina föräldrar var här så bad jag min mamma hjälpa mig att byta omläggningen på handen, den var blodig och vidrig just där den hade varit i kontakt med såret och jag tvivlar på att det läker speciellt bra om det ska sitta i 2 veckor.
Så allt plockades bort, såret och handen tvättades och nytt och rent lades över och virades runt.
 
Det är 5 stygn och handen är lite blåaktig, värker när jag använt den mkt och jag kan inte ta någe speciellt tungt med den utan att det ska göra ont (släpper direkt om det gör ont).
 
Så ser det ut nu!
Opererades alltså den 12 december,
 
Jag tränar fingrarna mer eller mindre hela tiden och använder alltså handen så gott det går. Det jobbigaste är ju att duscha när handen måste skyddas hela tiden och inte heller går att använda riktigt då jag inte kan vrida den hur som helst utan att det gör ont, men funkar endå att duscha och tvätta sig själv ;)
 
 
Det var den updaten :)
Taggar: CTS, skithandleder;

Kommentarer :

#1: Anna

Har oxå gjort samma op för 7 år sedan. Men nu tror jag det är dax igen på samma hand och högern skulle behövas typ nu helst igår :-)

Svar: Ush, jag hoppas jag slipper fler operationer där det redan är gjort. Trots att det var en enkel operation och har gått bra :) Höger ska jag göra när vänster är helt läkt.kram
2-barnsmorsan

skriven
#2: crazypinkmom

Såret såg fint ut efter omläggningen. Krya på dig.

skriven

Kommentera inlägget här :