Sista tiden.

Idag var jag iväg och tog bort stygnen från handen, var ju en jäkla tur att jag valde att ligga ner när distriktan började plocka med stygnen för rätt som det var så började jag kallsvettas en massa och det snurrade till i skallen. Jo ja är rätt klen när det kommer till blod/sår och sådant.
 
Så just nu sitter det bara ett enkelt plåster över såret som hon tejpade lite, plåstret är mer för psykets skull.... hon fick sig ett gott skratt när jag sa att jag var snurrig i huvudet, och kollade upp på mig titt som tätt och frågade om jag var med henne ;)
 
 
Det jag längtar efter allra mest nu är faktiskt att tvätta händerna, var ju ett tag sen.
Jag har ju fortfarande inte så mkt kraft i handen och det tar emot om jag tar i något som är tyngre än ca 2kg, men det ska jag ju jobba upp nu då jag ska använda handen som vanligt och låta den vara med! 
Iallafall så tyckte distriktan att det hade läkt himla fint och snabbt. 
 
Under tiden jag var iväg till vårdcentralen så var Magnus här hemma med barnen. Elton kom in till mig inatt vid 03 och kräktes och så höll vi på enda till 09 imorse, var 15e minut ca så kräktes han. Men sen 09 har han inte kräkts och är nu pigg igen så det har väl gett sig. 
Så planen från början var ju att ta med barnen till VC, men ville inte riskera att smitta någon med magsjuka om det nu är det, visar ju sig om Nova eller jag blir sjuka. 
 
Så när jag var iväg på vårdcentralen så fick barnen glass här hemma av M och då hamnade Eltons lösa framtand på sniskan, så ungen tog tag i den och drog ut den, stora killen! Ca 2 veckor innan hans 6årsdag så tappar (drar) han ut sin första lösa tand! 
Nu är det bara vänta på andra nedre framtanden då den också är lös! 
 
Imorgon blir det nog en lugn dag hemma, får hoppas magsjukan inte spridits vidare till Nova eller mig för jag skulle behöva sova litegranna inatt känner jag.
 
Tjing!

Kommentera inlägget här :