Då var ledigheten över :)

Nu har jag haft min helg, rätt skönt faktiskt när man gick från jobbet i söndags och visste att man hade några dagars ledighet framför sig!
Igentligen har jag väl inte gjort så värst mkt dessa dagar, vilat upp mig.
 
Fick ju lite hundabstinens här om dagen och som tur är så har jag många vänner som har hundar som man kan låna! I söndags lånade jag Zelda, Sofias hund!
Och igår åkte jag och Elton hem till Rolf och barnen (Sofias sambo) och så hämtade vi Zelda då vi ska vakta henne tills imorgon em!
 
Barnen tycker det är supermysigt att ha hund här, vi alla är ju uppväxta med hundar, och våran älskade Czarly fick vi ju ta bort för dryga 2 år sedan.... känns rätt mkt just nu kan jag säga!
 
Vi tog en promenad igår och hämtade Nova!
 
Och hela vägen hem höll Nova i kopplet och gick en bra bit för mig och Elton, skapligt stolt tjej!
 
I em när Magnus hämtat barnen på skola/dagis så ska dem även hämta Zelda och ha henne hos sig då Elton blev väldigt butter över att inte ha vovven där han är! Sen ska jag hämta henne ikväll när jag slutat jobbet.
 
Har hunnit måla den ena lastpallen här hemma, behövs bara ett lager färg till och sen ska jag ge mig på den andra också, kommer bli superfint!
 
 
Igår var Magnus här och hjälpte mig lite med skolpapper som skulle skickas in till skolan/utbildningen jag sökt! Så förhoppningsvis ska jag sätta mig i skolbänken i höst igen, vore ju underbart både för ekonomin och för mitt självförtroende att gå denna utbildning!
 
 
Snart dags att röra sig mot jobbet, men först en promenad med Zelda!
 

Kommentera inlägget här :