Lugnaste lugnet.

Vi kör filmkväll här hemma jag och barnen. 
Jag har idag varit ute och gått en del och det har funkat bra, jag är dock öm på fötterna men stelhelten och det onda i lederna har börjat ge sig. 
Ni kan ju tänka er hur mycket jag längtar efter att kunna ta en riktig powerwalk och inte behöva tänka på att fötterna/lederna ska göra apaont! 
Nu har det gått 3 veckor sedan skiten bröt ut ordentligt i min kropp, 3 veckor som gått som en berg-och-dal bana med mitt mående och jag har verkligen fått ta allt dag för dag och inte kunnat planera någonting alls. 
 
Ohh så jag vill ha mitt liv tillbaka! 
 
Igår var jag och barnen på mitt jobb och käkade mat och lämnade lite saker. På vägen hem så plockade vi upp söta lilla Fenja som ska vara hos oss tills imorrn! 
 
Idag kom exet förbi med systemkameran vi köpte ihop för många herrans år sedan, kameran som jag haft genom alla fotokurser jag har gått och herregud så sugen jag blev på att fota en massa nu, började liksom klia i fingrarna direkt när jag startade den! 
 
Bästa kameran någonsin! 
 
Blev en lunch idag på stan med min fina vän Sofia, vi ses inte så ofta längre pga plugg/jobb och allt annat som livet har att bjuda på, men när vi väl ses så skrattar vi som aldrig förr :)
Som idag när personalen kom med våran mat och innan hon går säger hon Sommartiiid?! Förmodligen sa hon smaklig måltid men både jag och Sofia kollade på varandra och bröt ut i skratt när hon gått... herregud så tokigt det kan bli ibland! 
 
Sushi när det är som bäst♥
 
Barnen säger att fritids är stängt imorgon, och så kan det ju vara men trötta jag har helt missat det. Så imorrn vid lunch ska vi åka och sola och bada. Barnen röstade på badhuset men jag skulle hellre dra till en strand... så vi får se vart vi hamnar! 
 
 
Taggar: HSP, Hund, Lediga, Nakenhund, Sjukskriven;

Kommentera inlägget här :