Fin elektronik!

Har ni funderat över att nästan all elektronik som tillverkas nu för tiden är himla fin. Det spelar nästan ingen roll hur den fungerar, det viktiga är att den passar till resten av inredningen. 
Även företag börjar intressera sig av att ha snygga saker på plats. Sen är det ju klart att mindre företag som inte använder sig av elektronik så värst ofta som stora företag kanske inte köper lika nya saker som de större företagen gör. 
 
Jabra är en sida som säljer så mycket mer än bara elektronik, dem säljer ett helheltskoncept. Dem släpper dig inte när du betalat produkten utan du får även 60 dagars öppet köp, 1 års garanti och Gratis support. 
Det tycker jag är super, för att förr eller senare så sitter man där då någonting hänt och kanske behöver ha hjälp att lösa det, vad är då bättre än att faktiskt ringa återföräljaren direkt! 
 
Nu hade dem även himla bra pris på ett par trådlösa hörlurar, perfekta att ta med sig om man ska iväg en heldag. Med åtta timmars musiktid och tolv dagars passningstid har Move din rygg. Och de är himla snygga också!
 
 
 
Kika in på sidan, finns någonting för alla och nnnu har dem även extrapriser på hörlurarna på bilden, kanske en julklapp!?
 
 

Kommentarer :

#1: Tove Lindgren

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Mvh, Tove

skriven

Kommentera inlägget här :