Ensamstående

Igår när jag och barnen kom hem från badet fick jag sms från Exet där det stod kort och gott " akuten igen.." 
Förra helgen skjutsade jag in honom till akuten då han hade mag/bröstsmärtor och svårt att andas. Han fick lite mediciner och fick senare på natten åka hem. 
Igår gjorde dem röntgen på honom samt tog en massa prover och proverna visade förhöjda infektionsvärden och röntgen visade att gallan var inflammerad. 
Så igår blev han inlagd med drop och läkarna skulle försöka trycka in honom på operation redan idag för att ta bort gallan.
Däremot vart det skiftbyte av läkare nu imorse och den läkaren ville skjuta på operationen, medans läkaren igårkväll sa att det var tvunget att opereras snarast så inte inflammationen blir värre för då kan det ta 1-2 månader innan dem kan operera honom, måste få bukt på inflammationen först då innan dem kan avlägsna den. 
 
Jag åkte upp till akuten igår och gjorde exet sällskap då det blev lite nervöst när dem skulle göra röntgen och så, och ja vad ska man säga om oss. Vi fick personalen att skratta en hel del och hade det sjukt roligt där uppe :P Precis som dem gångerna vi låg på förlossningen, och personalen bara skrattade åt oss :)
Jag hade tråkigt så blåste upp en handske och bäddade ner, en sköterska kom och skulle bädda om sängen och när hon såg ballongen/handsken så ropade hon till kollegan " har du sen den här patienten, hon är jätteblek"
Sen hjälpte hon oss att rita dit ett ansikte på den då vi inte hade någon penna! 
 
 Vi hittade en klädställning :P
 
Så det är såhär det är att vara Ensamstående på heltid?! Barnen skulle igentligen åkt till sin pappa ikväll men nu blev det ju öndrade planer.Vi har ju en sån himla tur att vi har Farmor, så hon hjälper till en massa och kommer komma hit och ta barnen på morgonen nu när jag ska åka till skolan tisdag-fredag. 
Hon är guld värd! 
 
Nova ska hämtas tidigare idag och vi ska tillsammans med farmor åka upp till Stockholm och gå på Aquaria Vattenmuseum och inviga deras nya Havsmuseum! 
 
Bild lånat från Press-sidan på Aquaria
 
Vi ska krypa i hajtunnlarna och lära oss en massa nytt! 
 
 

Kommentera inlägget här :