Att tjäna pengar!

Även som skolklass eller förening kan man ibland behöva ha in lite extra pengar, kan ju handla om att man ska på klassresa eller dylikt. Och då är det ju perfekt att det faktiskt finns företag som stödjer detta och erbjuder sjyssta erbjudanden för detta ändamål! 
 
När jag gick i gymnasiet skulle vi åka till Rom på klassresa, så vi sålde kakor! 
Jag hade ju ett himla flyt för då köpte målarfirman här i huset alla mina kakpaket, så slapp gå runt och fråga och vara på släkten för att dem skulle handla en massa :)
 
Men jag tycker det är ett himla bra koncept och att man faktiskt visar för dagens ungdomar att inget är gratis och att man faktiskt måste jobba lite för att få ihop pengar till det man ska göra/köpa.
 
Delikatesskungen är just en sådan sida, där man kan välja mellan en del olika saker att sälja för skolklassen eller föreningen. Samt att ni inte behöver ligga ute med några pengar alls under tiden ni säljer då man inte betalar in någonting förns varorna levereras till köparen och ni fått betalt! 
 
Tex om ni är 25 personer i klasssen och alla säljer 12 produkter var, så tjänar klassen 20,500kr, vilket är en stor summa som man som klass kan hitta på mycket roligt för! 
 
Så går du i skolan eller är med i en förening och ni ska hitta på något tillsammans och vill få in pengar på detta så tycker jag absolut ni ska kika in till dem, och under tiden kan ni kolla på denna smarta film om hur det hela går till! 
 
 
Taggar: delikatesskungen;

Kommentera inlägget här :