03.30, skapligt tidigt!

Jobbet knallar på, roligt som tusan och jag trivs bättre än någonsin :) (det enda som vore bättre är ju att få jobba mer)   :)
 
Imorse ringde kl 03,30, skapligt tidigt men när man ska till taxfreen och jobba så är det så enkelt att kliva upp! 
 
Igår kom barnen och skulle hälsa på mig lite, men så planerade vi om så Elton skjutsade jag till Liam så dem fick leka och jag och Nova åkte til Johanna och tjejerna och umgicks. 
 
Jag och Johanna satte oss och virkade, drack te och fikade och snackade skit, som vanligt. Att allt känns så enkelt med en människa, att man kan prata om verkligen allt, finns inte mycket vi inte vet om varandra! 
 
Jag påbörjade min trasmatta igår, och snart är tyget som jag fixat av sönderklippt påslakan slut, så imorgon får jag väl klippa ytterligare ett lakan.
 
Så himla rofyllt och lugnande det är att sitta och virka! 
 
Jag var ju tillbaka till vc när jag slutade med Kåvepeninen senast, då jag fick ont i halsen igen och mådde lite apa. En massa prover togs och det visade sig att jag hade för mycket vita blodkroppar i blodet.
Däremot så visade inte testerna dem skickade på odling någonting alls, så imorgon ska jag tillbaka och lämna ytterligare blod för att se om det är någe annat knas i min kropp och det är därför alla vita blodkroppar är där. 
 
En sak som är säker är iallafall att man inte ska googla felen som är i kroppen, då blir man multisjuk helt plötsligt. 
 
Hjärtat är på Curling ikväll och jag sitter och kollar tv, dricker te och virkar samtidigt, men blir nog inte så värst sen kväll med tanke på hur dags jag gick upp imorse.
 
 
 
Taggar: Trasmatta, Virka, dyi;

Kommentera inlägget här :