Oväntat avslut på veckan.

Förra veckan blev inte riktigt som det var planerat.
Fick boka in kastrering för Torsten i fredags då han började visa massa tecken på könsmognad och var mer eller mindre rabiat. 
Så blev att ställa in resan med Johanna till sy&garnmässan. 
 
Jobbade min sista vecka på skolan förra veckan, såklart var det delade känslor. Trist då man kommit in i gänget så bra och trivdes, men samtidigt roligt att gå vidare till nästa ställe och få utvecklas mer! 
När jag vaknade i torsdags hade jag ett rivjärn i halsen, så på fm i skolan fick jag gå till skolsyster och be om värktabletter då jag kände mer och mer i kroppen att någe var knasigt. 
När jag kom hem på em orkade jag knappt stå upp. 
Fixade mat åt ungarna som exet fick komma hit och ge dem sen fick dem följa med honom hem. 
Jag gick och la mig när han kom hit och sov mer eller mindre till i lördags morse. 
 
Ringde 1177 i fredags då jag mådde som en påse skit, ena halsmandeln var så svullen så jag knappt kunde svälja mitt saliv och jag hade haft konstant ganska hög feber sedan i torsdags em. 
Sköterskan jag pratade med tyckte att en läkare skulle kolla min hals så blev att ringa VC och senare på em fick jag en tid där.
Räckte med att han kollade mig i halsen så var domen satt. 
Dock så var halsprovet negativt men så kan det tydligen bli ibland beroendes på vilken slags bakterie det är.
Dock låg min sänka på 127 vilket är skapligt för högt så en antibiotikakur skrevs ut och jag började med den i lördags morse.
 
Igår kom hjärtat hem efter en helg iväg hos en kompis, jag åt riktigt mat för första gången igårkväll sedan i torsdags vid lunch. 
Magen är ju inte den lyckligaste nu när den fått antibiotika, men what to do! 
 
Inatt hade jag min första feberfria/svettas-som-fasiken fria natt sedan i torsdags, galet skönt om ni frågar mig. 
Har bytt sängkläder och sovkläder två gånger per natt hela helgen och sovit nästan konstant, i sängen, på soffan, liggandes och sittandes. 
Det tar på kroppen att vara sjuk :/
 
Blev hemma från jobbet även idag så antibiotikan får jobba ordentligt i kroppen och så jag hinner börja äta ordentligt och bli pigg igen. För i nuläget är man ju skapligt utpumpad på all energi.
 
Så på torsdag hoppas jag stå i taxfreed på Skavsta igen, längtar! 
 
Idag ska jag ta tag i att måla klart byrån som jag påbörjade igår, kan behövas ett eller två lager färg till, vi får se! 
Denna byrå ska bli vit och bli en tvbänk, spännande att se slutresultatet! 
 
Och Torsten mår fint efter kastreringen, dock börjar jag fundera på om den funkade som den skulle eller ej, men får väl ge det lite tid också!
Slappar på mattan :)
Taggar: Sjuk, antibiotika, halsfluss, lejonhuvadkanin, torsten;

Kommentera inlägget här :