Glad tjej, tokig bil och nytt jobb!

Har jobbat lite drygt 2 veckor på skolan nu, fortfarande lika kul! 
 
Igår sökte jag 2 jobb, och nyss ringde en tjej från det ena stället och ville gärna träffa mig, så på måndag ska jag på anställningsintvju. Galet glad just nu! 
 
Har 2 veckor kvar vad jag vet just nu på skolan, sedan får vi se vad jag hittar på men söker jobb för fulla muggar och ser inte att det vore konstigt att jag hittar mer jobb! 
 
Igår började 2 lampor i kontrollpanelen i bilen att lysa, så på måndag ska den in på verkstad och 2 delar ska bytas. 
Kunde köra med den tills dess såvida den inte beter sig konstigt men märkte idag att den accelererar jättelångsamt trots att man kör "plattan i mattan". 
 
Imorrn ska jag ut till hjärtat och bo hos honom ett tag, ska bli himla skönt att bo på landet, i lugnet♥
Blir att samåka med honom till hans jobb och sedan ta hans bil till mitt jobb. Skönt att vi jobbar nästan likadana tider! 
 
Ikväll kommer barnen en stund då Magnus ska på möte på Itrim, han har varit så himla duktig sen han började där och gått ner en massa i vikt. Skönt att veta att pappan till mina barn mår bra och kommer finnas med i deras liv utan större krämpor en lång tid till! 
 
Ikväll kommer också hundarna hit. Hjärtat ska på Curling sen ska vi sova här annars blir det så sent innan han kommer hem, planerna var annars att sova hos honom redan från ikväll, men i och med att min bil är som den är och att han annars skulle komma hem så sent så blev det lite ändrade planer.
 
Ja livet är himla bra just nu, nyss stod jag nere i en avgrund och visste varken ut eller in, och nu känns livet liksom bra igen. Roligt jobb och förhoppningsvis mer jobb på ingång och en underbar kille som finns där och stöttar och älskar mig♥
 
Får väl be om ursäkt för att man trots allt är himla lycklig, kan ju svida i mångas ögon :P
 
Våran söta lilla Torsten♥
Taggar: Nyttjobb, StrulBil, lejonhuvadkanin, torsten;

Kommentarer :

#1: Svägerskan

❤️

skriven

Kommentera inlägget här :