Mat-tant och städerska.

Det är ju endå 2 ord som är rätt negativt laddade, eller är det bara jag som tycker det? 
 
När jag gick i högstadiet så städade en klasskompis mamma på skolan, en jättetrevlig dam som pratade med allt och alla och man blev liksom kompis med henne. 
Nu står jag där, helt ärligt så trodde jag aldrig att jag skulle jobba med städning på skolan, men hey, det är det bästa jag någonsin tackat ja till! 
Ungarna är underbara, kollegorna är supersnälla och rara, och alla är en enda stor familj. 
Eleverna frågar mig hur jag mår, dem pratar med en och man får mycket komplimanger om att det blir så fint när man städar. 
 
Grejjen angående dessa ord är väl att vi redan på barnsben har fått höra att pluggar man inte och sköter skolan så kommer man sluta som städare/städerska? Det är vi vuxna som skapar våra barn, och deras tycke dem första åren. 
 
Jag trivs, det är roligt och jag gillar ju att städa och se resultat så detta är ju toppen! 
Står ju även i disken under lunchen, ett härligt högt tempo och jag bara älskar diskutrymmet, stort och luftigt med den massa plats och alla elever som tackar för maten när dem lämnar disken, det är ordning på vissa barn fortfarande! 
 
Man kan säga att jag är nöjd med livet just nu, jobb, underbar kille och mina crazy kids, och så distanskursen som jag pluggar... allt går verkligen framåt! 
 
 
 
Taggar: Kunskapsskolan, Mattant, Städerska;

Kommentera inlägget här :