Kalas och Loppi!

Helgen gar gått i ett. Igår var Elton på kalas på busiz hos en klasskompis, under tiden åkte vi på stan med Nova och så blev det lite shopping. 
Nova fick en del nya kläder som hon själv valde, ja nu är hon i den åldern att hon väljer kläder själv, knappt så något man skulle köpa åt henne skulle duga liksom :)
Shoppingrundan!
 
Efter att vi sen hämtat Elton så åkte vi ut till landet för att åka på kalas till Mickes farmor som fyllt 83år.
Trevligt kalas och ungarna gick som vanligt bananas med varandra :)
 
Idag blev det att gå upp skapligt för att åka till Stockholm med Sofia. 
Vi var på Loppi-Höststart eventet. Trevlig som vanligt att lyssna på alla utställare och föreläsare och få ta del av alla saker som erbjöds! 
 
Fick även en gratis kryssning med Silja Galaxy, alltid trevligt och när jag kom hem och sa det så blev ju hjärtat himla glad då han gärna åkte på kryssning med oss! 
 
Ser ni han välklädda mannen bakom oss :P
 
Helt plötsligt hade alla odlat mustasch! 
 
En mysig dag med många skratt med mina partner In Crime.
 
Imorgon är det återigen dags för att jobba, bytte dessutom pass på jobbet så istället för ett kvällspass så går jag på 05 imorgon. Gjorde det för att kunna åka med Nova till ridningen på kvällen samt att hämta barnen från skolan istället för att fixa barnvakt och att någon ska skjutsa runt henne till aktiviteter. 
 
I slutet på veckan så drar vi ut på landet och bor där ett tag, ska bli himla skönt!  Och snart fyller min lilla plutta hela 10år, herregud så snabbt tiden går!
 
 
 

Kommentera inlägget här :