Long time no seen!

Oj nu var det längesedan som jag uppdaterade här. 
 
Allt rullar på, vi kommer mer och mer iordning här hemma och allt känns toppen! 
I söndags var vi och jagade jag och älsklingen med hans jaktlag. Tyvärr så slutade dagen i lite kaos när Rambo hittade ett vildsvin som var större än honom och drog fler km efter det, så jag och älsklingen slängde oss i bilen och följde efter med pejlen i högsta hugg. Hittade en chockad hund (att han var i chock fick vi veta efteråt).
 
Ett litet sår på bakbenet resulterade i en trasig bukvägg, spetsad tarm och ryggmuskelaturen som var spetsad. Stackars lilla Rambo. 
Vi har fått ta en dag i taget med honom och bara hålla tummarna, men så i onsdags började han äntligen dricka själv och äta lite mat! 
I måndags var vi och lämnade honom på Djursjukhuset i Katrineholm för att han skulle få dropp över dagen, och i tisdags fick vi åka dit så fick han vätska insprutat under huden i nacken. 
 
Nu mår han bra, men fattar nog inte själv att han faktiskt fortfarande ska ta det lungt. 
 
Igår var vi och tog dränaget på han, och på fredag ska vi tillbaka för stygntagning samt lite provtagningar. 
Så denna vecka har varit lite upp och ner, minimalt med sömn och mkt omvårdnad.
Våran lilla parabol ♥
 
Annars så rullar allt på, på tisdag börjar jag plugga till jägarexamen, en gång i veckan r det lärarledda lektioner och det ska bli himla roligt! 
 
Idag skjutsade jag Nova till en kompis, och jag och Elton gjorde nutellafyllda amerikanska pannkakor som vart galet goda! 
Nova ska hämtas vid 15 och jag börjar jobba 17, imorrn är det en ledig dag som väntar, ska bli skönt! 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :