Ojsan hoppsan!

Ja nu var det ju ett tag sen man skrev här, men dagarna rullar på så snabbt och en del har hänt sen sist. Förra veckan på ridning så ramlade Nova av hästen och landade på armen. Resultera i många timmar på akuten och en gipsad dotter. I måndags var vi på röntgen igen och kollade armen, då läkarna inte kan se om den är av eller ej, men ont har hon. 
Hon blev av med gipset och har sedan spenderat veckan hos sin pappa, så jag har faktiskt ingen riktig aning om hur det går mer än att hon äter rätt mkt värktabletter och har ont, så imorrn ska vi ringa ortopeden och se vad fasiken man ska göra, för såhär ska det ju inte vara med henne.
 
 
Hjärtat är hemmaman, jag jobbar, ja livet rullar helt enkelt på! 
 
Idag ska vi fixa lite grejjer innan vi far ut till landet och träffar Mickes kusin och kusinbarn, ska bli trevligt! Ikväll kommer barnen hit och det ska bli himla mysigt att få ha ledigt lov med dem. Eller ja, jag jobbar lite granna men Micke är ju hemma med dem! 
 
Igår beställde vi även en ny säng. Mio hade sånt himla bra paketpris på säng med gavel så vi slog till. Så nu väntar vi bara på att få veta när vi kan hämta den! 
 
Vi har även äntligen bytt rum med barnen, så dem fick ett stort rum nu som vi delade av med den bokhylla mellan så det blev jättebra för dem! 
Jag har även tagit beslutet att ta jägarexamen, ska bli galet skoj! 
 
 
Hej så länge! 
 
 

Kommentera inlägget här :