Klänningar för alla!

Klännningar gillar ju alla tjejer, eller har jag fel?!

Jag älskar klänningar, gärna sånna som är kroppsnära och som sitter åt lite, men tyvärr tycker jag själv att jag ser ut som en korv i just sådanna klänningar, därför jag sällan köper  av denna modell.

 

Hittade en superfin klänning när vi var i polen, provade den men både jag och hjärtat tyckte den satt för "korvigt" på mig, så det blev inget köp. Funderade faktiskt på om man antingen skulle köpa den och spara och försöka gå ner lite i vikt, eller köpa en storlek större och ha som gravidklänning den dagen vi bestämmer oss för att ha barn, då den var så himla fin och hade passat lika bra som gravidklänning,  men kände sedan att bägge alternativen var knäppa :P

 

På denna sida hittar ni många fina klänningar, till och med i större storlekar, blev glatt överraskad av allt jag hittade då det verkligen finns något för alla!

 

Dem har snabb och billig frakt men även 14 dagars returrätt vilket är toppen för då hinner man ju testa plagget hemma och fundera lite över hurvida man vill behålla eller skicka tillbaka.

 

Klänningen jag hittade i polen var väldigt lik denna, fast snävare nertill, därav "korveffekten".

 

 
 
 

 

 

Kommentera inlägget här :