Att hålla tal.

Jag är en av dem människorna som tycker att det är lite jobbigt att prata inför en stor folksamling, iallafall när det handlar om att man själv ska stå upp och prata och att alla ska kolla och lyssna på en. 

Däremot har jag aldrig hållit i ett tal inför vänner, jag tänker doptal, brölloppstal eller ett tacktal, men det kanske kommer någon dag det också! 

Mina tankar kring det hela är att det är nog enklare på något vis att prata direkt från hjärtat om det är folk som man håller kärt, istället för ett ihopskrivet tal/föredrag om kanske någon produkt eller tjänst.

Nu för tiden finns det till och med ett enkelt verktyg som du kan använda dig av, även om du med kort varsel blir ombedd att hålla ett tal, vilket ju är super så det inte blir tokigheter där mitt under talet :)

Taltips är en sida som tillhandahåller en himla massa olika tal, som du mot en enkel summa kan köpa. Finns för alla möjliga åldrar och tillfällen och du kommer garanterat hitta något som passar just det tillfället som du behöver ett tal till! 

Berätta gära om era minnen om tal, om det gått tokigt, har du själv skrivit tal som blivit flopp, eller gick det riktigt bra? 

 

Kommentera inlägget här :