To make a change.

Jag vet att många har olika tankar om just detta med plastikkirurgi. Och såklart ska alla få tycka och tänka och göra precis vad dem vill med sina kroppar, det säger jag inget om. 
Däremot när folk säger en sak men sedan gör helt tvärt emot, då kan man ju börja fundera om dem gör ingreppet för sin skull eller för någon annans!?
 
Jag personligen skulle aldrig göra ett ingrepp som innebar att jag efteråt ser oproportionerlig ut, eller att det går till överdrift. Skulle ju heller inte kunna göra sådanna ingrepp men samtidigt tala om för barnen att alla duger som dem är, för det låter ju lite tokigt kan jag tycka. 
 
En grej som jag kommer göra en vacker dag är en bukplastik. Min mage har inte dragit ihop sig efter mina 2 graviditeter, lös hud från höft till höft ungefär, och eftersom jag planerar fler barn så är det ju dumt att göra den nu innan bara för att, om ni förstår min tanke! 
Självklart accepterar jag kroppen som den är och liksom gillar läget, men visst finns drömmen om att kunna ha tajta kläder utan att pluffs-magen kikar fram i allt och över byxlinningen! 
 
Vad är era tankar kring skönhetsoperationer? 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :