vabbhelg.

Blev en vabbhelg för min del. När Nova la sig i torsdagskväll så sa hon att hon hade ont i magen, inget mer med det just då men så vaknade hon på natten och ojjade sig rätt rejält. Sen när kl blev 05 ca så kom första kräkan. Sedan fortsatte det vart 10 min till 11.20 på fm, sen slocknade en blek utslagen tjej i soffan. 
Hon var blek som ett lakan när hon vaknade men fick i sig lite piggelin och rostad macka, sedan fortsatte resten av dagen i ett lungt temop hemma. ven lördagen var vi hemma och gjorde inte många knop, hon åt som vanligt igen men kände fortfarande av ont i magen, men förmodligen för att hon kräkts så dant dagen innan. 
 
Igårkväll bestämde vi att ta oss hemifrån lite så åkte på vild-safari. Såg säkert minst 100 dovhjortar på vägen och jag hittade även ett horn i ett dike som vi passerade. 
 
Så idag efter lunch, då bägge barnen var pigga så bestämde vi att vi måste ta oss ut och försöka hitta på något. Man blir ju skapligt knäpp i huvudet av att sitta inne en helg som denna. 
 
Så vi packade vatten och skulle leta efter fler horn! 
Hittade 10 avfallna horn från dovhjort, så dem har vi tagit hem och ska göra ljusstakar, smyckeshängare och krokar av! 
 
 
Hornet som jag hittade igår! 
 
 
Dagens utflykt.
 
Nu grillas det på balkongen, sedan ska vi ner och bada bubbelbad och basta, efter barnens önskan. 
 
Var kanske inte så värst rolig helg för barnen då Nova hade planerat att leka med kompisar, men hon uppskattade iallafall dagens utflykt och ville gärna gå mer och leta när vi andra kände att det var bra, så barnen var ändå nöjda över denna vabbhelg.
 
Har ju även passat på att byta namn från 2barnsmorsan till jaktmorsan på instagram, kan ju inte heta 2barnsmorsan hur länge som helst :)
 
 
Veckan bjuder på jobb och förhoppningsvis även fint väder så man kanske hinner sola lite mellan passen :)
 
 

Kommentera inlägget här :