Alla dessa sladdar!

Vad har ni för system hemma med laddningskablar och dylikt till mobiler och ipads? 
Här hemma har jag och Micke en varsin samsungladdare vid våra respektive sidor vid sängen, finns även en laddare på nedervåningen och så har ju Nova en till sin mobil. Dock så laddas hennes mobil oftast på min laddare och hennes egna laddare är den som hon också tar med sig till sin pappa när dem åker dit.
 
Vi har även en I-pad, en gammal modell. Laddaren till den kan jag med handen på hjärtat säga att jag inte riktigt har koll på, men barnen har mer koll då det är deras padda som är full med spel och sånt och som bara dem använder. 
Sen finns även 2 samsungplattor i hushållet, den ena som barnen använder också men som inte är enbart deras. 
 
Ja ni hör ju själva att det kan bli lite kaos när det kommer till laddare när man har så mkt olika grejjer som ska laddas, och värre är det ju i dem hushåll där man har olika märken på elektroniken och därmed olika laddare. 
 
Så jag är rätt glad för att vi bara har en Apple-produkt i hushållet, som man ändå slipper hålla reda på laddaren till :P
 
Något som vore himla smidigt är ju en sån där Kombi-laddare som funkar både på Iphone och Samsungmobiler om det är dessa man har hemma. Så slipper man så många olika sladdar och oreda som det ju lätt blir! 
 
 
Hur funkar det hemma hos er med laddare? 
Ordning?
Oordning? 
 

Kommentera inlägget här :