1a Juni!

Nu är det ganska exakt 1 månad kvar tills lilla BabyH är beräknad, 2 juli säger bm att han ska komma, jag tror dock att han kommer komma tidigare än så :)
 
Barnen är på skolan, vi var igår ner till frisören och dem fick klippa sig inför skolavslutningen. Nova valde att klippa av en rejäl bit av sitt långa hår, men så fint och tjockt det ser ut nu! Och Elton körde på samma gamla klippning som vanligt, som han blir himla fin i! Grabben har ju så tjockt hår så funkar ju inte att ha långt hår nu när värmen börjar komma.
 
 
Idag när jag hämtat barnen blir det en sväng ner till stan, Nova ska på kalas imorgon så present ska inköpas sen blir det att åka hem och påbörja tvättstugan som jag bokade tidigare imorse.
 
Helgen är halvbokad, på söndag drar vi till Exploria i Stockholm, ser fram emot det en massa trots mina krämpor, men det är väl för att jag vet att barnen och Micke ser fram emot det så himla mkt också, och så länge dem är glada och nöjda så är jag det också! 
 
Här kommer lite bilder från Norge-resan Micke var på, dem var i Lofoten. Dock inte bilder på just Mathias och Micke, de bilderna får dem dela med sig av själva :)
 
 
Så jäkla vackert och JA såklart man är lite avis, värsta coola upplevelsen! Jag får nöja mig med dem 15kg fisk som han hade med sig hem till oss, lyxen nu i slutet av graviditeten att få äta en massa fisk utan att behöva oroa sig för tungmetaller och sånt som finns mer koncentrerarat i insjöfisk som vi annars äter liksom. 
 
 
Fina Fisken! 
 
 

Kommentera inlägget här :