Fest på Mörkö!

Igår var vi iväg till Mörkö.
En av Mickes kompisar som fyllt år och det var överraskningsfest för honom. Vi väntade in i det sista såklart med hur vi skulle göra, allt berodde ju på hur jag mådde. 
Men vi kom iväg och hade en trevlig kväll och barnen lekte en massa, Elton körde fotboll typ hela kvällen med några vuxna, bland annat med Erik Haag, skapligt stolt kille där när han sen i bilen faktiskt visste att Erik och Lotta var med i förrförra årets? julkalender :)
 
Det blev helgrillad gris, supergott! Och en massa andra smarriga tillbehör till.
Strax efter 24 inatt låg vi alla i våra sängar och sussade sött, nöjda och trötta! 
 
 
Var ner till stan igår för att se om man kanske kunde hittat något fint att ta på sig, men ush så besviken man blev när det inte finns NÅGRA mammakläder alls att köpa i denna stad. I början av graviditeten fanns iallafall mammakläder på H&M men nu är även den helt borta. Dåligt! 
 
Så fick bli en gammal klänning från garderoben, fick funka helt enkelt! 
 
 

Kommentarer :

#1: Anonym

Hej! Såg att du tidigare skrev om
Henoch-Schönleins purpura. Jag är under utredning för någon sorts vaskulit, oklart vilken än så länge.. . Visserligen var det länge sen och du är säkert frisk sen lång tid tillbaka nu. Men jag skulle så gärna vilja byta erfarenheter med någon som som gått igenom ungefär samma sjukdom och det är svårt att hitta någon. Du får väldigt gärna skriva till mig på Hanna.dalenius@gmail.com. /Hanna

skriven

Kommentera inlägget här :