Mkt funderingar.

Ja sista tiden har väl varit en del kaos och man kan ju säga att mer gått emot oss än med oss. 
Vi har varit in till akuten 1 gång, sedan förlossningen 2 ggr. Men inget fel hittades och det är ju iofs skönt! 
 
Vecka 26 förra veckan, magen växer, rörelserna blir starkare och håller på mest hela dagarna och tyvärr så är ju även foglossningen värre.
Var till sjukgymnasten igen här för ett tag sen och fick då kryckor och glidlakan med mig hem, lakanet blir jag inte klok på, varmt som fasiken trots att jag har ett tunt lakan mellan mig och glidlakanet och jag sover riktigt illa med det. 
Kryckorna fick jag med hem så jag kan använda om vi typ ska på stan, ikea eller liknande där jag ska gå mkt. 
 
 
Bild på magen från förra veckan! 
 
Något mer som gått emot oss är ju det här med att stora bilen fick åka till verkstaden, blev en sjuhelsikes kostnad som vi inte alls hade råd med i nuläget igentligen men nu fick det bli som det blev. Vi behöver ju helt enkelt 2 fungerande bilar nu när barnen går i skolan inne i stan och min foglossning och så att jag jobbar kvällar och så.
 
Imorrn är det dags för jägarteorilektion igen, sista lektionen med lagen och nästa onsdag är det dags att skriva provet, såklart nervöst men jag får helt enkelt dyka ner med näsan i böckerna nu ordentligt och läsa läsa läsa! 
Mycket av det är ju rent logiskt och som tur är så är det 1 X 2 svarsalternativ men såklart är man lite nervös ändå. 
 
Uppskjutningen får dock vänta för min del tills lilleman är född. 
 
 
 

Kommentarer :

#1: Anonym

Jobbigt när livet inte går så smidigt som man önskar 😕 och det är gosse som jag gissade på i inlägget där man fick gissa ☺ några namntankar?

skriven

Kommentera inlägget här :