Vecka 24 är här.

Ja det blir lätt lite glest mellan inläggen här men allt går toppen.
Magen växer som den ska och jag blir ju bara större och större. Hjärtat skrattade åt mig igår när jag skulle böja mig ner och liksom fick breka med benen och såg allmänt hjulbent ut, men det är väl sånt man får bjuda på :)
 
Det har hänt en del senaste veckorna, min provanställning på Max gick ut i måndags, så nu är jag fast anställd där, skönt som fasiken då det är ett jobb jag verkligen trivs på! (visst jag ska inte ljuga nu då det är tungt och jobbigt med foglossning och mage i vägen men bortsett från detta så trivs jag superbra)
 
 
Bilden är gjord i måndags så snart kliver vi in i ny vecka igen! 
 
Våren har verkligen visat sig från sin bästa sida nu med solsken och värme! Vi hade ett litet bakslag där förra veckan då det kom snö och slask och även minusgrader, men nu verkar det vara på väg åt rätt håll! 
Jag längtar så himla mkt tills man kan börja fixa i trädgården och göra det så som man vill ha det på utsidan här hemma, plantera en massa fint och så!  *kliar i fingrarna*
 
Här hemma börjar det bli mer och mer undanplockat också. Påse efter påse tömms och jag har slängt en hel del saker. Rensade kläder här om dagen och slängde 11 påsar till klädåtervinningen med sånt som bara legat och som man ändå inte kommer använda. 
 
Det är så himla skön känsla att bara få rensa och slänga, så nu är jag ute efter loppis då jag är sugen på att sälja av lite saker också så dem slipper stå här och samla damm. Någon som har tips på bra loppis i närheten av Nyköping? 
 
 

Kommentarer :

#1: Inaam

Har du tjejkläder (framförallt byxor) i storlek 140/146 är jag intresserad.

skriven

Kommentera inlägget här :