En månad sen.

 
En månad har gått sen jag bloggade sist om graviditeten och livet. Magen växer och bebis blir mer kraftfull och ger en och annan obekväm karate-spark på ställen där den inte borde sparka :P
Jag börjar fundera på om den kanske rentav har vänt sig och ligger i säte, alltså med rumpan neråt, då jag tycker att rörelserna förändrats lite och så. 
På tisdag ska vi till bm på träff igen så då får vi veta hur han ligger, och lyssna på hjärtljuden, ska bli mysigt! 
 
Foglossningen blir värre och värre, förmiddagarna går bra men sen framåt eftermiddagen så har jag en hel del smärta. Spelar ingen roll om jag sitter står eller ligger ner. Fel vinkel med kroppen och det är kört :(
 
Men vi längtar! I helgen ska vi bygga ihop spjälsängen, och snart är det dags att tvätta upp bebiskläderna inför bebisens ankomst! 
 
Har ett tag funderat på vad vi inte har till bebis, ni vet dem lite större sakerna. Och kommit fram till att det som kanske kommer behövas är ett babynest, har inte haft det med varken Nova eller Elton men verkar så mysigt och ombonat. Även en bärsele kommer behövas, och så skötbädd, ni vet en sån enkel mjuk, då vi ska använda en byrå som skötbord. 
 
Har ni tips på något mer som man "villhöver" (vill ha/behöver) som det så vackert heter nu för tiden :)
 
Taggar: babyH, bfjuli, sommarbebis2017, vecka32;

Kommentera inlägget här :