Mors-Dag 2017.

Idag är det morsdag, barnen är hos sin pappa då det är pappavecka, dem verkade dock besvikna över att inte vara här då dem tidigare i veckan var glada över att fira mig, men jag sa att vi ju kan fira mig senare när dem kommer hit igen! 
Så igår när hjärtat frågade vad jag önskade mig i morsdagpresent så var ju svaret enkelt, vänta med det tills barnen kommer och planera någonting med dem! 
 
Igår var en riktigt varm dag, sådär så man smälte bort i skuggan och var tvungen att duscha mitt på dagen rätt kallt för att få skölja av sig lite! 
Min foglossning har blivit åt helskotta kan man säga, så jäkla stel i höfterna nu för tiden så har svårt att gå ordentligt när jag varit stillasittandes eller efter en natts sömn. 
Så helt ärligt så hoppas jag att inte bebis stannar kvar allt för många veckor till, känner att det vore himla skönt att få sin kropp tillbaka och kunna röra sig normalt igen och slippa smärtan.
 
 
Jag och Rambo har haft en lugn vecka hemma med en del pyssel. Vi har även varit på en del längre promenader, dock inte så snabba :P men ut kom jag och det gjorde ju varken till eller från med foglossning så det var skönt att man kunde röra på sig lite extra!
 
 
Sommaren verkar som sagt kommit för att stanna, har dock sett att det ska komma regn nu i veckan men det gör ju inget alls, vi och naturen behöver lite vätskekontroll :)
 
Barnen har knappt 2 veckor kvar i skolan nu, kan tänka mig att dem är mkt uppspelta över detta. Då jag nu är sjukskriven och sen ska vara mammaledig så får barnen ha sommarlov på riktigt, så inget fritids alls för dem i sommar, skönt och förmodligen välbehövligt att bara få ta dagarna som dem kommer! 
 
Nästa helg ska vi dra till Stockholm med dem, barnen ser fram emot det, förmodligen lika mycket som hjärtat, en annan kommer mer gå runt bara och inte kunna göra så värst mycket men så länge min familj är glada och nöjda så är jag det! 
 
Går in i vecka 36 idag (35+0), bara 34dagar kvar. Spännande! 
 

Kommentera inlägget här :