Vi blev lurade.

I måndags blev vi rejält lurade här hemma. Öppnade ett mejl från Ica Maxi där det stod att det var dags att fira chokladbollensdag, både ungarna och vi vuxna tyckte det var roligt, och gott, så såklart skulle det bakas chokladbollar hemma sen på em. 
Insåg när dagen gick att ingen annan la ut något om just den dagen så var ju tvungen att googla när det igentligen är och fick då fram att det ju är idag...... men chokladbollar fick vi måndags och lika glada är vi ju för det! 
 
Blev med lite olika sorters strössel då vi hade glömt köpa cocos.
 
Senaste dagarna nu har jag varit mer och mer trött, som idag, sovit rätt så bra senaste veckan men är ändå sjukt trött på dagen och sover en stund på soffan varje dag också. Planerar så mkt i mitt huvud nu när man går hemma som man ska hinna med och fixa och så men så blir verkligen INGET alls gjort istället. 
 
Bjuder på denna från slutet av april :)
 
Det är ju så att det börjar nära sig nu till förlossningen. Samtidigt som jag vill att bebis ska komma ut (väldigt egoistiskt då jag vill ha min kropp tillbaka) så vill jag ju inte annat än att han är kvar tills han är helt färdigbakad så att säga.
Nu ska också hjärtat snart åka på fiskeresa till Norge med sin bästa vän, kommer vara borta dryga veckan, och såklart går ju tankarna lite kring att tänk OM det startar när han är iväg? 
Förshoppningsvis kan dem stoppa allt på sjukan och i värsta fall får han avbryta resan, men jäkligt tråkigt vore det ju för alla parter, och stressigt om inte annat.
 
Får väl se vad denna helg har att bjuda på, hjärtat jobbar en stund sen ska vi till päronen på middag på lördag, och söndag är än så länge inget inbokat på, så ska se om vi kan rensa lite hemma och köra den där busken vi grävde upp för en evighet sen till tippen kanske och rensa klart ogräset mellan plattorna på framsidan.
Jag har försökt ge mig på ogräset men orkar inte stå på knä och hålla på tyvärr. 
 
Vad har ni för planer för helgen? 
 
 

Kommentera inlägget här :