Posted in Andra influencers

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso Posted on 21st januari 2020

När man är född till en Wahlgren är det inte svårt att räkna ut hur framtiden kommer se ut. Bianca Wahlgren Ingrosso, dotter till Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso, har varit aktiv inomsång och dans sen hon var ett barn. Redan tolv år gammal var hon med i Euro Vision Song Contest Junior 2006, där hon slutade på en andra plats. Efter det rullade det på med fler musikaler och framträdanden, men det var en karriär hon sedan lade åt sidan. Istället valde hon att bli Influencer och är idag en av de mest populära Influencers i hela Sverige.

Känd genom Wahlgrens värld

Bianca har förstås aldrig varit helt okänd tack vare sina föräldrar, men riktigt känd blev hon genom realityshowen Wahlgrens värld. Programmet började sändas i kanal 5 2016 och blev en riktig tittarsuccé. Showen följer familjen Wahgrens vardag men den skiljer sig mycket från det vanliga svensson-livet. Bianca blev snabbt en favorit i tv-rutan tack vare sin humor och att hon bjöd på sig själv. Tillsammans med mamma Pernilla tog hon fram en hel del skratt och igenkänning hos tittarna. Hennes instagram började växa snabbt i följarantal och Bianca som är väldigt karriärsinriktad förstod förstås att här fanns det stora pengar att tjäna.

Hennes instagram har idag drygt en miljon följare och är ett av de största svenska konton på plattformen. Där visar hon upp allt som pågår i hennes vardag, varvat med sponsrade inlägg från olika företag. Det sägs att hon kan ta upp till hundra tusen svenska kronor för ett enda inlägg, så hennes Instagram är säkerligen en av hennes bästa inkomstkällor idag.

Podd och smink

Tillsammans med sin assistent Alice har Bianca startat podden “Har man sagt A får man säga B”, namnet anspelar på deras initialer. Podden är en av de största i Sverige och avhandlar alla möjliga ämnen mellan himmel och jord. Under våren 2019 bestämde de sig för att ha ett livesänt poddavsnitt som spelades in i Globen. Biljetterna sålde slut och sammanlagt var över tiotusen personer där för att se när poddavsnittet spelades in. Avsnittet ska släppas som ett videoinspelat specialprogram av kanal 5 senare under året.

Bianca ligger absolut inte på latsidan utan har även ett framgångsrikt sminkmärke som heter CAIA. Märket lanserades under 2018 och har redan gjort en stor succé. Alla produkter som släpps blir slutsålda på nolltid, detta trots att priserna är långt över budget. Det verkar sannerligen som att allt Bianca rör vid blir till guld.

magnetism