Posted in Börja blogga

Blogga i en inspirerande miljö

Blogga i en inspirerande miljö Posted on 4th november 2021

För bloggare kan friheten och självständigheten vara rena drömmen. Ingen talar om för dig när, var och på vilket sätt du ska utföra dina arbetsuppgifter. Ingen fast tid att stämpla in på varje morgon, inget krångel med att behöva ta ledigt för att gå till frisören eller lämna bilen på verkstaden. Ibland kan det dock bli lite ensamt och oinspirerande att arbeta hemifrån som egenföretagare, men det finns lösningar där du kan få det bästa av två världar.

Varje egenföretagare är unik och det finns en bra arbetsplats för alla: Kontorshotell i Stockholm, en stuga ute på landsbygden eller kanske en liten vrå i ditt hem. I denna text får du information om varför ett kontorshotell kan vara en bra arbetsplats för dig som bloggar.

Den fysiska miljön

Miljön kanske inte alltid är den mest inspirerande hemma. Disken hopar sig framför köksbordet där du sitter och försöker skriva, tvättmaskinen väsnas och hänger inte den där tavlan lite snett? På ett kontorshotell kan du ofta välja om du vill hyra en fast plats vid ett skrivbord, ett helt eget rum eller att sköta ditt skrivande på allmänna arbetsytor. Efter coronarestriktionerna håller många med om att en flexibel arbetsplats har blivit viktigare än den klassiska, fasta kontorsplatsen. Du kommer och går som du vill till en arbetsplats där någon annan har städat, kaffet redan är klart och frukten står framme.

Den sociala biten

Även om en del av oss är ensamvargar kan det vara stimulerande att träffa andra människor åtminstone en del av arbetsdagen. Arbetar du alltid hemma med din blogg kanske det ibland kan finnas en längtan efter någon att småprata med vid kaffeautomaten och bolla idéer med. Hyr du in dig på ett kontorshotell väljer du själv hur ofta du vill träffa de andra som arbetar där. Dessutom får du träffa många olika spännande personer som kan ge dig inspiration i ditt skrivande! Kontorshotell är inte bara populärt bland personer med enskild näringsverksamhet, även större företag tenderar att söka sig till mer flexibla lokaler såsom kontorshotell. Förutom att träffa de andra på kontorshotellet i er vardag anordnar många kontorshotell även särskilda event för er som arbetar där, vilket brukar resultera i trevliga tillfällen att lära känna personerna du delar lokaler med och få ytterligare inspiration till din blogg.

magnetism