Posted in Börja blogga

Känd på Instagram

Känd på Instagram Posted on 5th maj 2019Leave a comment

Idag behövs ingen blogg för att bli en stor stjärna på internet. Instagram fungerar minst lika bra, och har en mycket bredare följarskara. Åldrarna på instagram går från 13 – 100, nästan alla har idag ett konto som de använder till att följa vänner och kändisars liv. Att bli känd på instagram är dessutom relativt enkelt. Det viktigaste är förstås att ha fina bilder eller intressanta texter, så att andra personer blir nyfikna och väljer att följa kontot.

Minst lika viktigt är det att visa upp sig och sitt konto för andra. Detta gör man enklast genom att hashtagga sina bilder. 5 – 10 hashtags brukar vara lagom för en bild, och de ska vara relevanta med det som syns på bilden. En härlig bild på dig på stranden kan till exempel taggas med #sea #beach #girl #sunny #summer. Använd så vanliga ord som möjligt för att fler ska kunna se kontot.

Tillsist är det såklart viktigt att själv vara en god följare till andra. Följ många personer och gilla alla deras bilder. Kommentera gärna men låt det vara relevanta och snälla kommentarer. Ingen gillar någon som är otrevlig eller som uppenbart spammar.

Följ dessa tips och med lite tur och ansträngning blir du en instagramstjärna på nolltid!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

magnetism