Posted in Kända bloggare

Margaux Dietz

Margaux Dietz Posted on 10th november 2019

En förlossningsvideo gjorde henne rikskänd över en natt. Margaux Dietz hade en blogg och Youtube-kanal och umgicks med flera influencer, men hade själv ingen stor följarskara. Det skulle ändras 2017 när hon höggravid stod inne på Seven eleven då vattnet plötsligt gick. Direkt tog hon upp kameran och började filma den panikartade situationen, och slutade sedan inte filma förrän sonen Arnold såg dagens ljus för första gången. Filmen klipptes ihop och blev en humoristisk men också kärleksfull film som publicerades på Youtube. Videon fick en helt enorm spridning och över en natt var Margaux och lilla Arnold kändisar.

Vårdat sitt varumärke

Med tusentals nya följare tog Margaux till vara på situationen och sitt nya liv som influencer. Hon uppdaterade sociala medier allt flitigare och delade med sig av allt som livet som nybliven mamma innebär. Hon riktar sig till en yngre publik och de vanligaste följarna är flickor mellan 8 – 12 år.

Margaux var även med i Let’s dance 2018 där hon snabbt blev en favorit. Tyvärr räckte det inte hela vägen, istället fick hon nöja sig med en tredjeplats. Vinnarna det året blev Jon Henrik Fjällgren med danspartner Katja Luján Engelholm.

magnetism