Posted in Börja blogga

Roliga teman och event på bloggen

Roliga teman och event på bloggen Posted on 14th maj 2020

Ibland kan man drabbas av idétorka till bloggen och dessvärre är det något läsarna snabbt känner av. För att få igång kreativiteten och samtidigt leverera något läsvärt, kan man satsa på att varva de vanliga inläggen med temainlägg under en period. En bloggare som ofta gör så är Underbara Clara som till exempel haft temat “ägg” runt påsk då hon publicerat allt från äggfakta till pysseltips och recept.

Ett populärt och uppskattat tema bland unga följare är att köpa Godis online och ordna godistestning. Här är det förstås extra kul om man filmar det, framför allt om man har lite konstigt och udda godis som kan ge skojiga miner och reaktioner. Visst är det så att man inte ska uppmuntra till alltför mycket sockerätande, men att göra temat under en period gör att det blir något som sticker ut från det vanliga nyttigare livet. Att prova godis från olika länder och jämföra med svenska favoriter kan vara en kul idé som gör att man bjuder på något mer än vad läsaren själv skulle kunna komma på.

I temat kan man också ha en omröstning, till exempel vilka godissorter som är svenskarnas favoriter eller vilka som är äckligast. Man kan också tipsa om specialgodis, som veganskt godis, lyxiga praliner eller bästa lösgodiset. Förutom godistestning kan man ha skojiga tävlingar, utmaningar eller dela med sig av godisrelaterade historier och smaskiga recept som innehåller godis.

magnetism